Respektlöst

Hästar har känslor, som vi. Dom ska inte behöva springa lopp tills dom dör. Dom ska inte behöva plågas på galoppbanorna, dom ska få ha det bra, inte bli plågade, till döds! Det finns såna människor som gör sånt, låter hästarna springa på galoppbanorna tills dom bryter benen, trillar ihop av smärta och har ingen ork av att leva mer. Dom hästarna har kommit i helt fel händer.
Jag vet inte varför dom gör så, roligt? HAHA, asgarvar! Tror ni det skulle vara roligt att en person skulle sitta på din rygg och du skulle måsta springa långa vägar tills du trillar ihop, bryter benen, lider, har ont i hela kroppen? Right, som du vill, men känns det för dom här stackars djuren som kommit i helt fel händer! Jag blir kall av ilska och sorg när jag ser bilder & filmer på de stackars djuren som lider, hästarna.
Så lågt och respektlöst av dom människor som tror att hästar orkar med allt. Dom har fel. Hästar är inget djur som ska plågas till döds, som ska springa tills dom trillar ihop. Ohja, människorna får ju skylla sig själva om dom blir under hästen när de trillar omkull, det är ju deras fel.
Det är bara dåligt av dessa människor. Negativt och respektlöst!

Till er som tycker hästar är prickikorv, gå och ta er!
http://www.metro.se/nyheter/har-hetsas-hastarna-springa-tills-de-dor/EVHkit!JN5nBBiKqfnBY/?stop_mobi=yes#.Tnolnt80ACs.facebook
VARNING! Känsliga tittare, det är starka bilder...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0