Design

Någon som skulle vilja fixa om min design lite? Inte headern utan själva designen? I så fall har jag lite ideér som har ploppat upp i huvudet! :)
Eftersom jag inte har någon aning om hur man gör. :s

Outfit

Hm.. tycks?

PIggelina 27-28 september

27:e red vi med hela gänget nästan. Typ turridning, allt gick jättebra och hon var framåt, ibland var hon segare, men bra gick det. :)
28:e Red med Cassandra och Angela tömkörde. Hon var segare och ville inte gå framåt för mina skänklar så bra. Annars gick det helt okej tyckte jag.
Har inte så mycket mer att säga, allt går bra! :))



Respektlöst

Hästar har känslor, som vi. Dom ska inte behöva springa lopp tills dom dör. Dom ska inte behöva plågas på galoppbanorna, dom ska få ha det bra, inte bli plågade, till döds! Det finns såna människor som gör sånt, låter hästarna springa på galoppbanorna tills dom bryter benen, trillar ihop av smärta och har ingen ork av att leva mer. Dom hästarna har kommit i helt fel händer.
Jag vet inte varför dom gör så, roligt? HAHA, asgarvar! Tror ni det skulle vara roligt att en person skulle sitta på din rygg och du skulle måsta springa långa vägar tills du trillar ihop, bryter benen, lider, har ont i hela kroppen? Right, som du vill, men känns det för dom här stackars djuren som kommit i helt fel händer! Jag blir kall av ilska och sorg när jag ser bilder & filmer på de stackars djuren som lider, hästarna.
Så lågt och respektlöst av dom människor som tror att hästar orkar med allt. Dom har fel. Hästar är inget djur som ska plågas till döds, som ska springa tills dom trillar ihop. Ohja, människorna får ju skylla sig själva om dom blir under hästen när de trillar omkull, det är ju deras fel.
Det är bara dåligt av dessa människor. Negativt och respektlöst!

Till er som tycker hästar är prickikorv, gå och ta er!
http://www.metro.se/nyheter/har-hetsas-hastarna-springa-tills-de-dor/EVHkit!JN5nBBiKqfnBY/?stop_mobi=yes#.Tnolnt80ACs.facebook
VARNING! Känsliga tittare, det är starka bilder...

Höpåse från Schockemöhle Sports

Nog är denna lite fräck alltid? Har börjat gilla Schockemöhles prylar mer och mer, förut tycke jag att det ine var min smak, men numera är jag ganska fast vid dom, speciellt dressyrschabraken! (y)
Priset var inte heller så tokigt, nog för att det finns billigare. IKEA - kassar överlever man nog på ett bra tag till. Men jag gillar Schockemöhle skarp, dock vet jag inte om de har bra kvalité.

Såhär står det i alla fall om produken på Cheval:
"Extra stor och kraftig höpåse i härlig orange färg från Schockemöhle sports.
Rymmer ca 5-6 kilo hö."

Produkten kan ni hitta här!

Piggelina 24 - 25 september

24:e red vi ut också, skritt, lyfta på benen och körde ett skutt som inte gick något vidare, för mej. Heh. Allt gick bra, hon var väl lite tjurig i boxen och la öronen på nacken hela tiden.. Men det släppte efter ett bra tag. Hon var lite segare och ville inte riktigt fullt ut hela tiden, så man fick kämpa lite.
Annars gick det väldigt bra.
25:e blev det intervall, sadel och allt. Hon var även tjurig i boxen och skrapade och försökte sprarkas men "Jag iggar dej"! Jag har blvit mycketmycket vanare med henne sen jag red det tre första gångerna, vet hur jag ska handskas med henne och göra. Intervallen gick bra, hon var framåt och glad, tyckte det var roligt! Gick bra förövrigt och hade ett bra tempo, det är mera jag som måste sitta djupare i sadeln i lättsitsen. Hon var finis! :)
gammal bild

Jag vill ha

Schockemöhle Helen tröja. Ser riktigt bekväm ut och mysig! Länken till tröjan kan du hitta här. Priset är väl lite, kanske. Inte så himla högt men skulle nog inte betala 760 :- för en tröja.  Vad tycker ni om den? :)
Jag diggar den skarpt, fräsch färg, älskar pälsigt tyg innanför och loggan! (y)



Piggelina 23 september

Red ut, det var en rätt så skillsad "skrittur", haha! Vi "hoppade" en hel del. I trav då, hon flög verkligen över ett "hinder", två träd/ stockar ganska nära varandra hoppade vi över. Det var nerfallda träd vi skuttade över. Jag red som ett as, hade ingen bra sits och ingen vidare eftergift... For av en gång, inte i hoppet eller något, hon blev livrädd för något i gräset på hemvägen och hoppade åt sidan i 180 knop och jag låg tydligen på mark sen, 7 gången på 2 år och två mån, tror det var sjunde iaf, haha! Jag tror jag halvsov när det hände och tänkte att detta kommer gå så jäkla bra idag, så failar man. x)
Men kan ju säga att hon var framåt och glad, jobbade på men var lite seg vissa stunder, men annars gick det jättebra! :D
Riktigt nöjd!

Outfit

Dressyrträningsoutfit
- Scabrak: Schockemöhle
- Stigbyglar: Säkerhetsstigbyglar med snodd
- Pannband: Swarivski
- Benlindor: ?
- Stövlar: Mountain Horse Supreme High Rider
- Hjälm: JW
- Jacka: Equiline
- Byxor: Hööks

Ungefär 157 000 på 22 sek. :''')))

Min fina verkar vara grymt populär. :'))♥
Kolla resultatet hur många som letar efter universums finaste häst!

Bloggar jag läser

Tänker skriva lite om de bloggar jag läser, hästbloggar, vardag-foto.

Sara Carlsson - en lite mer åt hästigare hållet. Hon har två ponnysar som heter Soccan och Cabi. Hon är jätteduktig på att rida, tycker jag. Älskar hennes designer och bilder, helt fantastiskt fina och bra redigerade. I bloggen skriver hon om ridpass, lägger ut outfits, utrustning m.m. En riktig shopaholic säger jag bara, Haha! Rekommenderas till er hästtjejer som vill hitta bloggen med det!
Johanna Grant - hästblogg här med, en av Sveriges största också! Otroligt! Hon har en häst som heter Flex A, hon hon köpte i somras efter att hennes ponny avled av en olycka... Hon har varit stark och rider otroligt bra och älskar även denna blogg, hennes bilder, designer m.m! Hon skriver lite som Sara, outfits, ridpass, utrustning, tips & idéer, något som gillas! Hon matchar grymt med, haha! Rekommenderar starkt!
Sharona Sandell - fotoblogg jag älskar! Grymma bilder, helt otroligt fina! Handlar också om lite vardag, hästar, designer men mest FOTO! En blogg ni inte vill missa! (y)
Nellie Berntsson - även här en häst och vardagsblogg, en av Sveriges största med. Hon har en egen ponny och en låneponny, Bellman som tävlade SM 2011, Matilda Sparrenhöks B - ponny. Hon skriver allt från vardag, känslor, åsikter, ponnysarna m.m. Behöver jag säga mer? ;)
Isabella & Linda - hästblogg här med. En blogg med style. Gillar bloggen skarpt, fin design och bilder! Dom båda rider jättebra och har superfina poniheztar! Dom skriver om allt från ridpass till outfits, bilder, tips och massor! Värd att besöka, eller hur?
Moa Jonsson - hästblogg, jepps. Fin häst har hon, den andra är troligen lånehäst, har inte läst den så länge, men gillar den skarpt! Fina bilder, fin design och intressanta inlägg, hon ride r även superbra! Blogg ni ska besöka! :))
Lin Strelin - heztblogg som är awesome! Hon matchar grymt, fotar grymt, rider grymt, behöver jag säga mer? Älskar designen och hela faderullanlej! BESÖÖÖÖK!!
Alex - hästblogg. En tjej som rider jättebra! Har fina bilder, intressanta inlägg, mycket åsiktsinlägg, bilder, filmer, "Bloopers" m.m. Grym blogg! Värt ett besök! :D
Minette & Jennie - hästblogg här med, en bra blogg, bra inlägg, spersnygg design och FINA ponnysar! En blogg med style här åxå. Me like, besök!
Dressyrfjollorna - hästblogg, fina ponnysar, intressanta inlägg och helt awesome ryttare som rider helt awesome! Nog med det, dom rider dressyr och tävlar dressyr, och är grymma alla tre! :D
B E S Ö K ! En blogg jag kollar flera ggr om dan'!
Elin Eriksson - fotoblogg, hon fotar awesome, har inte läst så länge men en jättebra blogg, BESÖK! :D
Liiiite av de bloggar jag läser, självklart läser jag bloggar som jag känner och en massa mer, men orkar inte med alla nu... x)

Roffe, the BEST på HEST!

Bättre sent än aldrig! Och NEJ jag har sälvklart inte missat att Roffe har vuunit guld i EM!!! Hur jäkla grymt är det!?? Han rider så otroligt bra, mjuk i handen och vet vad han håller på med!
Roffe min förebild, EM mästare! :D

Intervjun Roffe gjorde på SportExpressen.se


DU ÄR FÖR GRYM ROFFE!! :D

Guld i EM 2011 (individuellt)
Silver i OS 2008 (individuellt)
8:a i OS 2004 samt silver i OS (lag) 2004
Brons i EM 2001
6:a i EM 1999 (lag)
10:a i OS 1996 (lag)
7:a i EM 1994 (lag)
Källa: Wikipedia
Något svenskt fotbollslag som har slått detta va? ;))

Chaps från Dyón

Dundersnygga chaps från Dyón finns på Cheval Ridsport! Skulle inte tacka nej till dessa alltså. Men dock tycker jag att priset är lite väl... Jag skulle inte betala 2000 :- för ett par chaps där det står Dyón på. Men annars tycker jag dom är snygga, stilrena och ser bekväma ut! :)
Vad tycker ni om dom?



Dag 8 - Två saker jag längtar efter

20 oktober och 21 december! :D

 

Dag 01 - En blogg jag läser varje dag

Dag 02 - En bild som är över ett år gammal

Dag 03 - Fyra bilder som gör mig glad

Dag 04 - En person som betyder mycket för mig

Dag 05 - Fem webbsidor som jag är inne ofta på

Dag 06 - Tio sanningar om mig

Dag 07 - Någon jag saknar

Dag 08 - Två saker jag längtar efter

Dag 09 - Fem bilder från ett minne 2010

Dag 10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan

Dag 11 - En bild som är från när jag var liten

Dag 12 - Tio saker jag gillar att göra

Dag 13 - En sak jag önskar jag fick up pleva igen

Dag 14 - En bild som gör mig arg/ledsen

Dag 15 - En bild jag har tagit som betyder någonting

Dag 16 - En ny tagen bild

Dag 17 - En bild som är tagen i staden jag bor i

Dag 18 - En bild som inte är tagen i staden jag bor i

Dag 19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna

Dag 20 - Tre filmer jag sett och gillat

Dag 21 - Tre saker som finns i mitt rum

Dag 22 - En sång som får mig att må bra

Dag 23 - En bild på mig och en kompis som badar

Dag 24 - Någonting jag vill göra just i denna sekund

Dag 25 - Någonting jag saknar väldigt mycket


Piggelina 20 september

Jag red med Chrisse och Svensken, gick alltså shitbra! Gick framåt på mina skänklar, var hur jäkla fin som helst! Hade väl lite överdriven fart i traven dock, men det var nog mera jag som inte kunde rida. x)
Men hon var helt underbart duktig! :D
Chrisse sa även att hon hade ridit Pigge i måndags, då hade det gått sämre. Pigge testade henne hela tiden och var allmänt bråkig och eeeeenvis!
SHITFUL bild på Pigge i boxen typ "får inte jag åxå morot, dom fick ju.."
KASS kvalité, hade på fel inställning och har ingen aning om hur man redigerar på pixlr.

I Ronjas hus

Sitter hos Ronja just nu. Har allmät chill, typ? Ingeting, måsye hitta på nått. Hejs så länge

en bildpå Kolbrun!

söwt :')


Sommaren

Här har jag tre bilder på sista sommarlovsdagen. Saknad. ♥
Vill ha sommarlov igen, så man slipper läxor! Fast vintern är väl också skoj, på sätt och vis? Nackdelen är ju kylan (BLÄ), mörker, ännu värre! Och så är det jobbigt att det svider i näsan och på kinderna när det är kallt och att man måste ha tjockaste handskarna och dubbla yllesockor, men hjäpler gör det nog inte så bra.
Fördelarna är väl galoppåkrar i massa snö (!!!!), mysiga vinderpälsar att värma iskalla händer i, blingis och reflextiden (:D:D), mysiga stunder i stallet, mysiga kvällar i soffan, stoooooora pulkabackar som man kan åka fooooooort ner!
Sedan finns det väl en massa fördelanr och nackdelar med vintern!
Den mittersta bilden blev dock lite mörk... men man överlver.. tror jag.

Piggelina 16 september

Hon fick lyfta ganska rejält på benen igår, hoppade även lite över diken på skojskull. Gick bra, hon var lite seg men lyssnade helt okej på mina skänklar. Vi travade på vägar och skuttade i skogarna, nejmen vi skrittade. Gick förövrigt väldigt bra, förutom att det var en massa trafik på en grusväg på hemvägen, sködefest.. Pigge & Fanny stod vid Midsommarstången då igår, vet dock inte om dom står kvar där ännu. Men jag och Chrisse måsta iaf gå fram och tillbaka när vi skulle ta dom till stallet och tillbaka. x)
Menmen, lite motion skadas aldrig!
Idag lånade Chrisse Pigge.


från i somras..

Bilder (ej redigerade & inte bästa kvalité)

ignorera skuggan dära








mor och son







Hiss och diss

Hiss:
Jag hissar Tretorn Falsterbo gtx! För ett tag sedan tyckte jag att dom var jättefula men nu den senaste tiden har jag bara mer och mer tyckt att dom är snyggare, och snygga är dom allt! Inget hinder. men bekväma vet jag faktiskt inte, har ju själv inte testat såna. x)
Någon som vet om dom är bekväma och har bra kvalité?



Diss:
Till blogg.se's fula "designer". Tycker dom inte är ett dugg fina och att kodmallarna var enklare att förstå så man kunde göra egna designer som man själv tycker att är i sin smak och inte designer som är "specialgjorda" och "dundersnygga"...

Mina mål med Pigge

Mina mål med Pigge är inte så superstora än så länge, men något jag verkligen vill är ju att få börja hoppa seriöst med henne på träningar. Nu när vi inte har någon bana alls finns det ju bara "hinder" ute i skogarna, träd som falligt. Men lite roligt är det nog allt. Nog för att man kanske kan låna grannstallets ridbana en stund eller så. x) Dålig idé. Haha! Nejmen, det skulle även vara roligt att tävla med henne i vår typ, dressyr åtminstonde, eller hoppning, CR eller LC. Man kan ju rida ett LC dressyrprogram på henne men man måste verkligen jobba och rida henne då. Hoppningen tror jag nog inte att det är så himla stora bekymmer med, då hon älskar hoppning.
bild från i somras då hon hade tappat grimman i hagen och såg allmänt söt ut, haha!



Träningsoutfit

Träningsoutfit

Ridstövlar: Tretorn Falsterbo gtx
Byxor: John Whitaker
Stigbyglar: Jin
Hjälm: Charles Owen ayr8
Jacka: Kingland
Pannband: Glen Gordon
Schabrak: HV Polo

Dag 7 - Någon jag saknar

Massor, jag önskar i hela mitt hjärta att jag skulle få krama honom en sista gång. ♥

 

 

Dag 01 - En blogg jag läser varje dag

Dag 02 - En bild som är över ett år gammal

Dag 03 - Fyra bilder som gör mig glad

Dag 04 - En person som betyder mycket för mig

Dag 05 - Fem webbsidor som jag är inne ofta på

Dag 06 - Tio sanningar om mig

Dag 07 - Någon jag saknar

Dag 08 - Två saker jag längtar efter

Dag 09 - Fem bilder från ett minne 2010

Dag 10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan

Dag 11 - En bild som är från när jag var liten

Dag 12 - Tio saker jag gillar att göra

Dag 13 - En sak jag önskar jag fick up pleva igen

Dag 14 - En bild som gör mig arg/ledsen

Dag 15 - En bild jag har tagit som betyder någonting

Dag 16 - En ny tagen bild

Dag 17 - En bild som är tagen i staden jag bor i

Dag 18 - En bild som inte är tagen i staden jag bor i

Dag 19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna

Dag 20 - Tre filmer jag sett och gillat

Dag 21 - Tre saker som finns i mitt rum

Dag 22 - En sång som får mig att må bra

Dag 23 - En bild på mig och en kompis som badar

Dag 24 - Någonting jag vill göra just i denna sekund

Dag 25 - Någonting jag saknar väldigt mycket


Sommarbilder på Mogge

Maj 2011 - 1/2 dygn gammal
Juli 2011 - två månader gammal
September 2011 - fyra månader gammal
September 2011 - fyra månader gammal

Piggelina 12-13 september

Hon har fått stå i två dagar nu. I måndags var jag slut, orkade ingeting, hade även gäster, pluggade även till prov något jag gjorde igår också, så hon har fått stått i två dagar. Men det har nog inte tagit till skada förhoppningsvis.
Jag tycker även att Pigges och Fannys hage har börjat bli lite "läskig", det finns massa berg där och när det regnar på natten blir det halt, så man får hoppas att lillponnyn har sån bra balans att hon inte en dag kommer haltande eller inte stödjer på ett ben, hoppas jag inte att händer! Men hittills har det gått jättebra, för båda två! :))
Snabbgjord bild.

Sprenger stigbyglar?

Vilka av dessa stigbyglar tycker ni att är snyggast? Och bekvämast att rida i? Själv har jag ju inte testat dom, men skulle gärna göra det någon gång, haha! Jag tycker att de första är snyggare än de under, vet inte varför men det är bara så. x)
Men bekvämast har jag inte en aning om, någon som vet?

Piggelina 11 september

Cassandra var med ut första gången, riktigt najs! Vi travade mest, jag "hoppade", inte så seriöst men ett litet skutt över ett ner faller träd, fin var hon, lite småttroligt tyckte hon allt, haha! Nejmen det var lite speciellt att få hoppa på henne. :)
Allt gick allmänt bra, lite tjurigare i boxen idag, men annars tummen upp! :))

11 september, för 10 år sedan

De tvillingtornen under attacken 11 september 2001, det är nu 10 år sedan. Nu, för tio år sedan såg kanske stället där attacken just gjort sitt, helt färdigt ut, förstört.. Människor grät av sorg, kan tro att dom gör det idag med. Poliser, brandmän, ambulanser, helikoptrar och annat var på plats, antar jag, för det som hänt och skett.
Undrar hur det ser ut idag, tio år senare? Förstört? Uppbyggt?
Alla människor som i Tvillingtornen var, avled.. Sörjer med dom, en familjemedlem, en släkting som varit med om denna attack. De männiksor/ människan som gjorde detta hade nog inget huvud alls! Hur dum får man bli? Det finns så dåliga människor, respektlösa och bara usla människor som förstör andras liv, på det här viset.
Helt respektlöst!




R.I.P Tvillingtornen, World Trade Center


Dag 6 - Tio sanningar om mig

TIO sanningar om mig, vad ska man skiva dårå? ;s

 

1) Jag gillar låten Stamp on the Ground

2) Jag har en väckarklocka i mitt rum (?)

3) Jag har ett gult nagellack i mitt rum

4) Jag har nästan Pigge och Fanny på min gård, eller några meter bakom min kaninbur

5) Jag säljer Jultidningar (intressant?)

6) Jag har ett rött "datormusunderlag"

7) Jag har stort hus

8) Jag har bott på samma gata där Brunetten Ronja bor, faktiskt tre "hus" eller hur man ska säga, ifrån varandra

9) Jag har vita kortstrumpor på mig.

10) Jag orkar inga komma på mer sanningar om mig själv...

 

 

Dag 01 - En blogg jag läser varje dag

Dag 02 - En bild som är över ett år gammal

Dag 03 - Fyra bilder som gör mig glad

Dag 04 - En person som betyder mycket för mig

Dag 05 - Fem webbsidor som jag är inne ofta på

Dag 06 - Tio sanningar om mig

Dag 07 - Någon jag saknar

Dag 08 - Två saker jag längtar efter

Dag 09 - Fem bilder från ett minne 2010

Dag 10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan

Dag 11 - En bild som är från när jag var liten

Dag 12 - Tio saker jag gillar att göra

Dag 13 - En sak jag önskar jag fick up pleva igen

Dag 14 - En bild som gör mig arg/ledsen

Dag 15 - En bild jag har tagit som betyder någonting

Dag 16 - En ny tagen bild

Dag 17 - En bild som är tagen i staden jag bor i

Dag 18 - En bild som inte är tagen i staden jag bor i

Dag 19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna

Dag 20 - Tre filmer jag sett och gillat

Dag 21 - Tre saker som finns i mitt rum

Dag 22 - En sång som får mig att må bra

Dag 23 - En bild på mig och en kompis som badar

Dag 24 - Någonting jag vill göra just i denna sekund

Dag 25 - Någonting jag saknar väldigt mycket


Eskadron

Vad tycker ni om Eskadron Winder 2011 Collection? Jag diggar dom skarpt, riktigt snyggt och "vintrigt". Lite sådär. Gillar speciellt den nedre bildern schabrak och täcken, så snygga! Skulle inte tacka nej till detta alltså!


Igår & idag

Linda - träningen
Gick grymt bra! Pigge var så duktig och lydde super, ibland ville hon inte fullt och körde lite specialer. Men för det mesta gick det finfint! :D
Jobbade ju då för handen. Vad ska man mera säga, hon var allmänt trevlig idag och lite tröttis, gäspade 24/7. Sötponnyn som bara sova. Men hon fick stå inne efter träningen, när regnet kom åxå. Lite skönt för henne. :)

Pigge 9 augusti
Vi red ut i ren(***)skinn, gick super, förutom att jag glömde spänna gjorden så jag åkte liksom lite framåt. Haha! Vi travade på en hyffsat rak väg, sedan stack Fanny och Karola iväg, Svensken och Chrisse också, så då gjord ejag och Pigge det åxå också blev det några meter galopp! SUperbekväm alltså och vilken fart! Första gången jag galopperar ''barbacka'' in my Life! Och på Pigge till och med, hon lyssnade också jättebra! Vi travade även på en superstor åker i dimman, mörkret, lite smått mysigt, med blinkisar och allt, vi är lite beroende, haha! Men är jättenöjd över henne. :D
"Mogge - träning"
Hjälpte även Chrisse att träna Mogge att sätta på grimman, det var meningen att vi skulle ta en promenix med dom men det blev mest race i hagen och lira runt morsan. Jag tog fast Tossa, hon kände genast igen mig. :''))
Vi stod och myste medans Chrisse flamsa efter Mogge och försökte få på grimman, vi höll på där en stund innan hon fick på den och vi gick ett varv i en volt i hagen, stannade lite emellanåt osv. Mera tänkte vi inte att vi behövde stojja, vi börjar sakta och säkert. Vi släppte dom och Tossa gick efter mig i hagen. Sötan ♥ och stannade när jag stannade, ännu mer sötan!
oredigerade bilder!

Dag 5 - fem webbsidor jag är inne ofta på

Hästnet

 

Blogg.se

 

MSN Messenger

 

Charlies.nu

 

Hennes & Mauritz

 

Fem webbsidor jag besöker som oftast.

 

Dag 01 - En blogg jag läser varje dag

Dag 02 - En bild som är över ett år gammal

Dag 03 - Fyra bilder som gör mig glad

Dag 04 - En person som betyder mycket för mig

Dag 05 - Fem webbsidor som jag är inne ofta på

Dag 06 - Tio sanningar om mig

Dag 07 - Någon jag saknar

Dag 08 - Två saker jag längtar efter

Dag 09 - Fem bilder från ett minne 2010

Dag 10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan

Dag 11 - En bild som är från när jag var liten

Dag 12 - Tio saker jag gillar att göra

Dag 13 - En sak jag önskar jag fick up pleva igen

Dag 14 - En bild som gör mig arg/ledsen

Dag 15 - En bild jag har tagit som betyder någonting

Dag 16 - En ny tagen bild

Dag 17 - En bild som är tagen i staden jag bor i

Dag 18 - En bild som inte är tagen i staden jag bor i

Dag 19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna

Dag 20 - Tre filmer jag sett och gillat

Dag 21 - Tre saker som finns i mitt rum

Dag 22 - En sång som får mig att må bra

Dag 23 - En bild på mig och en kompis som badar

Dag 24 - Någonting jag vill göra just i denna sekund

Dag 25 - Någonting jag saknar väldigt mycket


Kingsland Winter Collection 2011


Jag gillar Kingslands nya Collection skarpt! Riktigt snygga grejer! Speciellt den knallrosa fleecen vad riktigt fräck! Vad tycker ni om Kingslands nya Collection? :)

HISS ELLER DISS?

Min älskade vän ♥

Du är tillbaka, jag har saknat dej massor! :')♥
fina (redigerade) bilder på min röda lilla ponnyhezt och hennes lilla bäbis som inte är så liten mera, större än Pigge och allt. :'')))

Älskade Tossa ♥

Piggelina 7 & 8 augusti

7 augusti - Vila pgr av vädret.
8 augusti - Vi skrittade och Angela och Flisa hängde på. Gick väldigt bra, hon var fin och gick framåt! Lyssnade jättebra men var lite smått tjurig vissa stunder. x)
Annars gick det super! :D
gammal bild

Dressyroutfit

Vad tycks? Skulle inte tacka nej till en sådan!

Gårdagens

Red ut i skritt och trav, körde även ett skutt över ett knapps tjugo cm "dike", haha! Vi övade på ökningar i skritten, skritta hon inte framåt på mina skänklar skulle vi ta trav. Vi travade även på en åker, jättelydig och snel var hon! Riktigt nöjd över henne! :))

-

Nu sitter jag och gör inte ett skit, det har regnat exakt hela dagen och det är bara allmänt piss.. Det blåser massvis och är allmänt trök. :'[
Måste väl hitta på något vettigt nu...


old pics


Dag 4 - En person som betyder mycket för mig

Celine såklart! Har inte känt henne så himla länge men kanske 3 år typ. :)

Bilden är snodd av Jossan, och hennes blogg hittar du här. Hoppas det var okej att jag lånade

den, säg till om det inte var det!

 

-

 

Dag 01 - En blogg jag läser varje dag

Dag 02 - En bild som är över ett år gammal

Dag 03 - Fyra bilder som gör mig glad

Dag 04 - En person som betyder mycket för mig

Dag 05 - Fem webbsidor som jag är inne ofta på

Dag 06 - Tio sanningar om mig

Dag 07 - Någon jag saknar

Dag 08 - Två saker jag längtar efter

Dag 09 - Fem bilder från ett minne 2010

Dag 10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan

Dag 11 - En bild som är från när jag var liten

Dag 12 - Tio saker jag gillar att göra

Dag 13 - En sak jag önskar jag fick up pleva igen

Dag 14 - En bild som gör mig arg/ledsen

Dag 15 - En bild jag har tagit som betyder någonting

Dag 16 - En ny tagen bild

Dag 17 - En bild som är tagen i staden jag bor i

Dag 18 - En bild som inte är tagen i staden jag bor i

Dag 19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna

Dag 20 - Tre filmer jag sett och gillat

Dag 21 - Tre saker som finns i mitt rum

Dag 22 - En sång som får mig att må bra

Dag 23 - En bild på mig och en kompis som badar

Dag 24 - Någonting jag vill göra just i denna sekund

Dag 25 - Någonting jag saknar väldigt mycket


Piggelina 5.9-11

Vi red lite över allt typ. Nejmen, vi red eller travade på en åker, rätt över, hur jäkla snäll som helst! Hade ett bra tempo och lydde mig super! Travade även mycket på en väg fram och tillbaka, dit och hem. Hon var lite seg ibland, eller det var nog jag som inte kunde rida ordentligt. x))
Hade ett bra tempo när vi väl kom överrens och lyssnade ganska bra! HAde henne i boxen idag igen, gick ganska bra idag igen, sadeln var väl det ända som hon inte riktigt gillade. Annars gick det toppen! :D
Vi hann komma hem innan det blev kolsvart, blingkisar nästa gång? ;))

Dag 3 - fyra bilder som gör mig glad

 

-

 

Dag 01 - En blogg jag läser varje dag

Dag 02 - En bild som är över ett år gammal

Dag 03 - Fyra bilder som gör mig glad

Dag 04 - En person som betyder mycket för mig

Dag 05 - Fem webbsidor som jag är inne ofta på

Dag 06 - Tio sanningar om mig

Dag 07 - Någon jag saknar

Dag 08 - Två saker jag längtar efter

Dag 09 - Fem bilder från ett minne 2010

Dag 10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan

Dag 11 - En bild som är från när jag var liten

Dag 12 - Tio saker jag gillar att göra

Dag 13 - En sak jag önskar jag fick up pleva igen

Dag 14 - En bild som gör mig arg/ledsen

Dag 15 - En bild jag har tagit som betyder någonting

Dag 16 - En ny tagen bild

Dag 17 - En bild som är tagen i staden jag bor i

Dag 18 - En bild som inte är tagen i staden jag bor i

Dag 19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna

Dag 20 - Tre filmer jag sett och gillat

Dag 21 - Tre saker som finns i mitt rum

Dag 22 - En sång som får mig att må bra

Dag 23 - En bild på mig och en kompis som badar

Dag 24 - Någonting jag vill göra just i denna sekund

Dag 25 - Någonting jag saknar väldigt mycket


Pigge fjärde augusti

Det var väl meningen en skrittur men om man ska tala sanning så blev det lite trav också, haha! Hon var jätteduktig, snäll som ett troll. Det ända hon inte tyckte var så roligt var not boxen, stoppade in henne i boxen uppbunden, lite smått tjurig blev hon allt men ingen träff fick man, inte ens nära! Annars var hon riktigt fin och snel pöni! Red i rävskinn idag igen, jättemysigt att rida i det! Dock är det lite stort, hahah! Måste ha på sista hålet när man spänner gjorden, men ändå är den lite stor. x)
Men hon är söt i det, riktigt söt. Måste nog fota nåon dag. ^.^
Borstade och sedan släppte ut henne. Imorgon blir det rida i sadel, undrar vad man ska göra då? ;))))
Okej, jag vet inte själv, men har en känsla av att det blir liiiiite fart på ponnyn då. Men bara lite, liksom, bara lite. Heh. *harkel*




3.9-11

Igår, attans att jag hade glömt det! Igår vad det 3 hela månader med dej! :')♥
Figelino

Dagens ridpass

Vi rejsade lite i skogarna och lyfte lite på bena. Trava i skog och på väg, full fart framåt. Gick bra, hon var lite seg i skritten men väl i traven fick hon fart på de korta bena! Ojoj säger jag bara, vi rejsa nästan om Svensken på hemvägen! Men bara nästan. Hade brunt rävskinn och röd förbygel säger vi att det heter, blå ridbraller och en brun tröja. Riktigt matchande! x)
Who cares? Det är ju bara på landet ju!

Sen sölrejsade vi hem och borsta den icke stillastående ponnyn och släppte ut den fina vita ponnyn som efter 10 sekunder inte var så vit mera... Jag som hade kämpat så. :'''(((( <//3
Jaja, gav den vita lilla fina ponnyn som inte var så vit mera piller och sedan snackade vi lite, nu vet jag var Pigge ska stå i vinter, den nuvarande "foderkammaren" som icke kommer vaqra foderkammare i vinter, najs va. ;)
Fifan vikken humor jag har!

Kan även säga att Angela har varit snäll och ridit ut Pigge medans jag varit borta, hon hade varit riktigt duktig sa hon och galopperat hade dom mä! Najsigt! :D
Bjuder på en old pict, upprapad pgr av att jag sitter på fel data.



2.6.89 - 29.8.11

Rest In Peace älskade Östrahults Sonette ♥

Varför just du, varför just nu?
Finner inga ord, allt känns bara förjävligt.
Du var en av alla de som lärde mig grunderna, som lärde mig
det första stegen. Det var dig jag trava och red själv
för första gången, det var dig jag älskade att pussa på.
Det var dig jag inte ville att skulle försvinna, jag trodde, jag visste
det från början att detta skulle vara slutet för dig. Du kämpade men
nådde inte ända fram.
Ta hand om alla andra nu och ha det bra på det Evigt Gröna Ängarna,
vi alla saknar dig och älskar dig, du har en speciell plats i mitt hjärta.
Varför gjorde inte jag detta den dagen, den dagen jag visste att du skulle
säga faväl, varför?!

Hejdå vackraste, underbaraste Sonette, jag kommer alltid att minnas
tillbaka våra stunder tillsammans. ♥




Finafina Sonette, jag vet att mina bilder är kassa, men har inte andra..

Vila i frid vackra ♥


Dag 2 - en bild som är över ett år gammal

En bild som är över ett år sedan och jaa, över ett år är den minnsan... Jag hade då bara ridit i ett år, så ni kan ju alltid ignorera min sits. Bilden är över två år gammal, right? Jag vet att jag sitter som en apa och rider som en kratta, men jag hade jäwligt roligt.



~

Dag 01 - En blogg jag läser varje dag

Dag 02 - En bild som är över ett år gammal

Dag 03 - Fyra bilder som gör mig glad

Dag 04 - En person som betyder mycket för mig

Dag 05 - Fem webbsidor som jag är inne ofta på

Dag 06 - Tio sanningar om mig

Dag 07 - Någon jag saknar

Dag 08 - Två saker jag längtar efter

Dag 09 - Fem bilder från ett minne 2010

Dag 10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan

Dag 11 - En bild som är från när jag var liten

Dag 12 - Tio saker jag gillar att göra

Dag 13 - En sak jag önskar jag fick up pleva igen

Dag 14 - En bild som gör mig arg/ledsen

Dag 15 - En bild jag har tagit som betyder någonting

Dag 16 - En ny tagen bild

Dag 17 - En bild som är tagen i staden jag bor i

Dag 18 - En bild som inte är tagen i staden jag bor i

Dag 19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna

Dag 20 - Tre filmer jag sett och gillat

Dag 21 - Tre saker som finns i mitt rum

Dag 22 - En sång som får mig att må bra

Dag 23 - En bild på mig och en kompis som badar

Dag 24 - Någonting jag vill göra just i denna sekund

Dag 25 - Någonting jag saknar väldigt mycket


Dag 1 - en blogg jag läser varje dag

www.johannagrant.se
Helt klart! Grym uppdatering och fin häst! Även det som hände i somras så har hon gått vidare, tagit nya tag! Gryma outfits, är duktig på Photoshop och fina bilder! Rider även jättebra! :D

Dag 01 - En blogg jag läser varje dag

Dag 02 - En bild som är över ett år gammal

Dag 03 - Fyra bilder som gör mig glad

Dag 04 - En person som betyder mycket för mig

Dag 05 - Fem webbsidor som jag är inne ofta på

Dag 06 - Tio sanningar om mig

Dag 07 - Någon jag saknar

Dag 08 - Två saker jag längtar efter

Dag 09 - Fem bilder från ett minne 2010

Dag 10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan

Dag 11 - En bild som är från när jag var liten

Dag 12 - Tio saker jag gillar att göra

Dag 13 - En sak jag önskar jag fick up pleva igen

Dag 14 - En bild som gör mig arg/ledsen

Dag 15 - En bild jag har tagit som betyder någonting

Dag 16 - En ny tagen bild

Dag 17 - En bild som är tagen i staden jag bor i

Dag 18 - En bild som inte är tagen i staden jag bor i

Dag 19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna

Dag 20 - Tre filmer jag sett och gillat

Dag 21 - Tre saker som finns i mitt rum

Dag 22 - En sång som får mig att må bra

Dag 23 - En bild på mig och en kompis som badar

Dag 24 - Någonting jag vill göra just i denna sekund

Dag 25 - Någonting jag saknar väldigt mycket


6 saker du inte visste om... TOSSA

- Hon kommer hem om någon vecka/ några dagar!! (:DDD♥♥)
- Hon älskar att bli kramad och pussad i hagen.
- Hon har tävlat gymkhana.
- Hon "puttar" lite med bakbenen när hon vill galoppera.
- Hon tycker inte om att bli longerad.
- Detta är hennes son:
 (klickbar)

Visst är dom lite lika va? ;)) - Tänk lite med hjärnan nu, ser ni inte, kolla nooooogare!





Home sweet home

Nu har man kommit hem från Jurmo, tre underbara dagar, verkligen! Har inte haft tiden att uppdatera, det har funnits en massa annat skoj att göra. Känns roligt att få vara hemma, och leva ett vanligt liv igen.
Nu ska jag till Pigge och se vad hon säger! :D

Bildbomb

Försenad bildbomb från när Iris va och fotade Pigge med mig.








Jag är i himlen, ya c it!?




Notera att alla bilder är oredigerade!

RSS 2.0