Attans kosing...

Nu känner jag mig rätt så fattig. Haha! Klickade in på Cheval, Charlies, MyOne och RWS och la lite ridgrejer i kassan. Attans va dyrt märkesprylar är. Attans att man såklaaart inte har pengar i grisen för detta...
Men såå snyggt!
Ja, och när man räknar ihop allting samman, blir det nog ett dussin antar jag. shiiiiiiiiit!
Klickbara bilder.

Den första bilden är från Cheval, vete heller inte vad summan blev, en bit över 10 000?
-
Andra bilden är Charlies, samman för 4 pryttlar blev över 400 €!
-
Tredje bilden är från MyOne, skitsnygga grejor däran alltså, men äckligt dyrt... Där var det en hel del pryttlar. Min data blev cp när jag skulle printa kassabilden så de sista bilderna på min "önskelistagreja" stockna. Summan samman blev 11566 kr! Snyggt men dyrt som in i attan! Nog för att det var 10 plag men ändå, ahahah!
-
Den sista bilden är från RWS. Hittade inte så mycket som jag verkligen ville ha. Men lite. Tre grejer. Det blev samman 2117 kr motsvarar en bit över 200 euro.

Jag är beroende av märkeprylar. Men självklart har jag inte råd... Jäkla skarbössa som töms hela tiden. Okej nu överdrev jag.. Men mina pengar flög till skogs när jag köpte kameran och sedan i Spanien så köpte jag lite. Men det kommer nog ta ett par år innan jag får ihop detta... eller några plag av detta.
Tycker det är dööösnyggt med märkes och oftast (right) bättre kvalité, inte allt men mesta. Nog blir man inte bättre ryttare för det men tycker det är snyggare, fast dyrt.
Vad tycker ni om märkesutrustning utséendemessigt(mässigt? whatever) och kvalitén?
Jag vill ha din åsikt!

Spanien

Vet själv att min uppdatering har varit mer än kass. Ingen motivation helt enkelt. Har också varit i Spanien, orkade seriöst inte fixa tidsinställda före jag åkte...
Blir dålig uppdatering. Inga idéer. Bloggen får lida ett tag. Bloggar när jag har idéer och mer intressantare inlägg.
Mojs!

DESIGNTÄVLING hos PONNYNCELINE!

Länk till tävlingen:
http://ponnynceline.blogg.se/2011/december/bloggdesign-tavling.html#comment
Va med du också! Här hittar ni bloggen!

RESPEKT!

Detta är en riktig kämpe!
Blev nästa tårögd, så hemskt, men ändå riktigt starkt.
Varning för starka bilder en viss del...

Fagerdesign

Det har ju kommit ett nytt svenskt märke till ridsporten, Fager eller om det heter Fagerdesign vet jag inte. Men det är i alla fall riktigt snygga träns där, än så länge. Är helt såld i tränset som kallas Auva. Swarovski på nosgrimman! (y)
Sedan pannbanden var ju fär läckra, synd det att det inte finns i Finlandsflagga, eller Ålands. Skulle vara rätt så nice faktiskt.
Vad tycker ni om det nya märket?

Här kan ni hitta sidan!

Piggelina 9 december

Mysig skrittur med Tossa och Zenia. :)

Ålands bästa hästblogg(ar)

Enligt mig är denna och denna två av Ålands bästa hästbloggar. Besök dom! :D
Fina bilder och intressanta inlägg. 
Fina systrar med lika fina ponnysar. :)

F5

Ser ni inte nya headern? Klicka F5. Dessvärre blev den ynka suddig, men funkar, ett tag i alla fall.
klickbar.
Ser det ut på något annat vis på din dator? Kommentera!

Fixar header

Fixar en ny header, inget märkvärdigt, ifall ni tycker det ser råddigt ut på bloggen.

Pigge dessa senaste dagar

Pigge har jobbat på banan ett antal gånger nu senaste. Men hon har varit duktig! Jobbade i måndags lite låga kryss och i tisdags med Zenia bommar och lite avskrittning på grusväg, mys.
Imorgon kommer kanske Zenia igen och rider ut med Tossa en sväng(:D). Hon bor såpass nära så vi bara cyklar emellan. :)
Zenia fotat. :)

Bloggar jag läser

Linn Strelins blogg läser jag dagligen. Riktigt awesome tjej med shitsnygg design och intressanta inlägg. Avgudar hennes ponny. (y)
Sara Carlssons blogg läser jag också dagligen. Älskar hennes outfits och bloggdesigner! Henns ponnysar är också supersöta. "Märkesnörd" och en äkta shopaholic!
Johanna Grants blogg, vem läser inte den? Behöver jag säga mer? Grym!
Patricia såklart! Riktigt mysig blogg och riktigt snygg design. Jag är nog med det helt såld i hennes ponny!
Emelie Lind. Riktigt snygg design och intressanta inlägg. En av de bloggar jag läser ofta!
Julia Lundgrens blogg. Dessvärre har hon bloggpaus... Men när hon uppdatera hade hon intressanta inlägg. Hon har även supersöta hästar.
Sedan läser jag vänners bloggar, men dessa är de bloggar jag besöker mest.

Träningen 3 december 2011

Träningen gick lite varierande. Eller rättare sagt helt okej, ganska bra. Nog för att vi firar vårt ett halvt år jubileum genom att fjonga lite slowmoition-aktigt i backen en gång. Nåja, 92 gånger kvar då. haha! Vi övade lite övergångar och vägar samt longering, det var då jag landa i backen. Haha, for framför sadeln flera gånger och kunde inte komma där ifrån, hahaha! Borde ha sett fult ut. x)

Ett halvår, 6 månader, med dig

Pigge 2 december

Fyf'n vad nöjd jag är, tror Zenia också är det, över Pigge! Zenia red först, gick riktigt bra, envis ponny men envis ryttare. Började med lite dressyr och sedan mera "mot slutet" stoppa vi upp ett typ 40 - 50 cm hinder och då fick hon fart på ponnyn, nog för att hon stannade några gånger, men det gick bra till sist. Fick en skitbra bild på dom när hon hoppa, alla andra blev suddiga... menmen. Hade fel inställningar och fel ljus, antar jag. Sedan hoppa jag upp, var så sugen på att hoppa så kunde inte vänta!
Hoppade en 40 - 50 cm utan problem, nått stopp men det var för att jag inte red fram henne ända fram över hindret. Sedan hoppade hon fint, min sits tror jag inte var så bra. Kändes lite konstigt vissa hopp, haha!
Annars är jag jättenöjd och ponnyn var jättegrym och Zenia har också jättegrym! Första gången hon red Pigge och det går som en dans! :D

Bilder kommer... så fort kameran är laddad och helgen gått. ;)
JAG LOVAR!!



Zenia, rida idag

Idag ska Zenia få rida Pigge. Hon har inte ridit på typ 1,5 år, tror jag? Och ska få sitta i sadeln idag då, hoppas hon överlever. Nog för att hon är ganska lång, men det är nog ingenting, Pigge är stark. :)

RSS 2.0